PAINOPALVELUT

Keski-Pohjanmaan Kirjapainolla on pitkät ja vahvat perinteet erilaisten painotuotteiden tekemisessä. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia ja erilaisiin viestinnän tarpeisiin vastaavia painopalveluita. 

BOTNIA PRINT – uusi aikakausi on alkanut

Sanomalehtituotteiden painamiseen erikoistunut Botnia Print tarjoaa asiakkailleen huippuluokan painolaatua sekä alan uusinta tekniikkaa. Vuonna 2009 toimintansa aloittaneen lehtitehtaan keskiössä on painokone KBA Cortina, jonka painomenetelmä perustuu vedettömään painamiseen.

Botnia Printin laadukas painojälki on saanut tyytyväisten asiakkaiden lisäksi myös kansanvälistä tunnustusta. Syksystä 2012 lähtien Botnia Print on ollut kansainväliseen WAN-IFRA laatuklubiin jäsen. Kyseessä on kansainvälisesti arvostetuin osoitus sanomalehtipainon tuotannon laadusta.

Botnia Printin omistavat Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj sekä HSS Media Invest Ab. Botnia Printin toimitusjohtaja on Hannu Salmi.

www.botniaprint.fi

LÖNNBERG PAINOT OY – We are number one

Suomen monipuolisin markkinointiviestinnän ratkaisutoimittaja syntyi, kun Art-Print ja Lönnberg yhdistyivät alkuvuodesta 2012. Yhtiön palvelutarjonta markkinointiviestinnän tuotannon alueella on Suomen laajin kattaen monipuoliset paino- ja tulostuspalvelut, aineistonhallinnan ja premediatuotannon, sähköisen markkinoinnin ja monikanavaisen suoramarkkinoinnin.

Lönnberg Painot Oy:n omistavat AV Holding Oy ja Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Ylivieskassa.

www.lonnberg.fi